Helicobacter Pylori – Este a doua cea mai intalnita infectie bacteriana din lume, dupa caria dentara. Aceasta infectie afecteaza aproximativ doua treimi din populatia lumii.
Ea reprezinta cauza unor numeroase boli stomacale, fiind rezistenta in mediul acid si dur al acestei zone.
In general, Helicobacter Pylori provoaca multe inflamatii cronice ale stomacului, cum ar fi gastrita cronica.
Aceasta afectiune are o evolutie lenta si poate rezista toata viata, in cazul in care nu este tratata la timp. Evolutia afectiunii poate conduce la ulcer sau chiar cancer.
Numeroase studii au demonstrat ca la nivelul duodenului, bacteria este responsabila de aparitia ulcerului la nivelul stomacului.
Helicobacter Pylori este atat de periculoasa, incat medicamentele administrate pentru a o elimina produc efecte negative mai mult decat pozitive. (antibioticele alopate si nu numai )
Transmiterea infectiei cu Helicobacter pylori
Infectia se raspandeste foarte usor prin interactiunea interumana, mai exact prin:
Folosirea in comun a toaletei, hainelor sau cuverturilor;
Respiratia;
Sarutul;
Lipsa igienei.
Dupa ce se fixeaza bacteria in stomac, ea se raspandeste pe toata durata vietii si poate sa nu determine probleme de sanatate. Aceasta poate sa treaca neobservata o perioada lunga de timp.
S-a demonstrat faptul ca aceasta bacterie este responsabila cu dezvoltarea cancerului gastric in proportie de 60-90%. Inca din 1994, ea a fost clasata drept un agent cancerigen de gradul 1 de catre Agentia Internationala de Cercetarea Cancerului.
Din fericire, studiile arata ca o mica parte (1-3%) din totalitatea persoanelor infectate cu aceasta bacterie, dezvolta cancerul cu trecerea timpului. Infectia poate sa determine aparitia cancerului daca este asociata cu:
Fumat;
Predispozitie genetica;
Alimentatie nesanatoasa
De asemenea, ultimele cercetari despre aceasta bacterie au aratat ca ea traieste si in cavitatile bucale ale persoanelor infectate. Helicobacter Pylori se asociaza cu bacteriile aflate deja in cavitatea bucala, determinand aparitia unei respiratii urat mirositoare.
Bacteria rezista in mucoasa stomacului cu ajutorul unei proteine numite ureaza. Un grup de cercetatori japonezi a creat un iaurt ce contine anticorpi pentru aceasta proteina.
Schema naturala de tratament :
- Miere de Manuka MGO 550+ 500 g. Se administreaza 3-4 lingurite/ zi pe stomacul gol cu 30 de minute inainte de masa. Suntem parteneri oficiali Manuka Health Romania.
- Argint nanocoloidal ionic 77ppm 480 ml – 2 ori/ zi 10 ml diluat intr-una pahar apa.
- Mastic Gum – 2cps x 2/zi, dimineata si seara, inainte de masa,cu un pahar de apa.
- Imuno Total -3 capsule/ zi;
- Ceai verde Cel putin 2 cani de / zi cu miere cruda ; recomandat e si ceaiul de lemn dulce.
- Afine
Schema naturala de tratament + regimul alimentar se primeste gratuit in interiorul coletului la achizitionarea primelor 4 produse necesare pentru a eradica Helicobacter pylori.
Atentie :
Tratamentul se incepe de catre intreaga familie in aceeasi zi .( unde e cazul ).
Exista riscul reinfectarii, motiv pentru care se recomanda dezinfectarea ( clor sau domestos ) a intregii case si a biroului ( suprafete, clante, tacamuri , cani, pahare , podea, toaleta, chiuveta etc. ).Vasele trebuie spalate cu foarte mare atentie, (cu apa si detergent de vase) dupa ce au fost tinute anterior in clor. ( se recomanda 45 de minute minim). De evitat folosirea tacamuriilor din restaurante, baruri etc. pe parcursul curei.
Acestea sunt informatii generale, nu inlocuiesc un stil de viata sanatos si un consult de specialitate. Precizam faptul ca aceasta schema de tratament a fost tinuta de intreaga noastra familie si a functionat + inca 10 persoane care au dorit sa trateze helicobacter pylori in mod natural.
Trebuie sa va asigurati ca nu aveti alergie la nici unul dintre suplimentele in cauza si / sau alimentele din regim.
Testimoniale: