0747 095 032 Orar: L – V: 9:00 – 17:00
Transport gratuit la comenzi mai mari de 150 RON
|
|
|
|
B-complex – vitamina B Nature’s Finest 150g
Loading...

B-complex – vitamina B Nature’s Finest 150g

Complex Vitamina B Nature’s Finest 150g cu efect de sustinere a sistemului sistemului nervos. Contine 7 vitamine din grupul vitaminelor B. Indulcit cu stevie si eritritol.

24,90 lei

Loading...

Descriere

Complexul B este un grup de vitamine, care sunt importante pentru sistemul nostru nervos. Pe lângă funcția reciprocă, fiecare dintre vitaminele B are și alte roluri importante în corpul nostru. Cea mai frecventă dintre deficiențele complexului B este deficiența de B12, la vegani și vegetarieni. Deficitul de B9 poate apărea la începutul sarcinii, din cauza creșterii cererii, în timp ce riscul general pentru deficiența complexului B este crescut în cazurile de absorbție slabă, cum ar fi boala Chron, boala celiacă, HIV și abuzul de alcool.

Problema cea mai frecventă care vine cu deficiența complexului B sunt disfuncțiile nervoase și anemia.

– 50 mg (100% VNR) de complex B pe porție

– Conține 7 vitamine din grupul complexului B

– Contribuie la funcțiile nervoase normale

– Contribuie la metabolismul normal care produce energie

– RAW

– VEGAN

Ingrediente: maltodextrina, eritritol, aroma naturala portocale (5%), mix de B-complex ( B1, B2, B6, B12, Acid folic, acid panthotenic, niacina, agent antiaglomerant: fibra din bambus, glicozide steviol, pudra portocale (0,1%).

Indulcit cu stevie si eritritol.

Cum functioneazã?

Deoarece vitaminele complexului B sunt diferite și vin din surse diferite, rolurile lor variază mult. Acționează pentru buna funcționare a sistemului nervos, combat oboseala, iar B9 are rol în  funcționarea normală a sistemului imunitar și creșterea normală a fătului în timpul sarcinii. Vitamina B2 este importantă pentru absorbția și metabolizarea fierului și funcționează ca antioxidant, protejeând celulele împotriva deteriorării oxidative.

Sugestii de consum:

Se amestecă într-un pahar cu apă și se consumă imediat după dizolvarea pulberii.

Aportul zilnic recomandat este de 5 g (1 lingură).

Cu 5 g de pulbere consumați 50 mg de complex B, care acoperă nevoile zilnice ale corpului pentru acest grup de vitamine.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse asemanatoare