Descriere
Moringa pulbere bio sau “alimentul cu o mie de proprietăți” conține toți aminoacizii esențiali de care organismul nostru are nevoie. Moringa conține de douăzeci de ori mai mult fier decât spanacul, de patru ori mai multă vitamina A decât morcovii, de două ori mai multe proteine decât iaurtul, de trei ori mai mult potasiu decât bananele și calciu de patru ori mai mult decât laptele. Aceasta conține vitamina E și vitamina C într-o cantitate de șapte ori mai mare decât portocalele.
În medicina ayurvedică se spune ca moringa pulbere sau pudra, poate preveni 300 de boli.
Datorită proprietăților sale antioxidante, moringa pulbere BIO, protejează sistemul imunitar și vederea, este utilă în prevenirea diabetului. Moringa are și proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene. Consumul de moringa pudră poate să protejeze ficatul și să stabilizeze tensiunea arterială. Moringa este utilă și în tratarea astmului bronșic.
Sugestie de folosire pentru pudra bio de moringa: 1-4 lingurițe pe zi în shake-uri, lapte, cereale, salate, sucuri naturale de fructe și de legume.
Proprietățile sale și valorile nutriționale per 100g:
Proprietate | Valoare |
---|---|
Calorii | 64 kcal1 |
Proteină | 9.4 g1 |
Grăsimi | 1.4 g1 |
Carbohidrați | 8.3 g1 |
Fibre | 2.0 g1 |
Zaharuri | 0.0 g1 |
Sodiu | 9 mg1 |
Moringa este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și antiinflamatorii2. Este bogată în vitaminele A, B1 (tiamină), B2 (riboflavină), B3 (niacină), C (acid ascorbic), precum și în calciu, potasiu, fier, magneziu și fosfor2. De asemenea, este săracă în grăsimi și nu conține colesterol dăunător2.
Moringa poate avea o serie de beneficii pentru sănătate, de la accelerarea vindecării rănilor la gestionarea glucozei din sânge2. De asemenea, poate ajuta la protejarea și hrănirea pielii și părului, tratarea edemelor, protejarea ficatului, prevenirea și tratarea cancerului, tratarea tulburărilor stomacale2.
În plus, moringa este foarte nutritivă. Conține de 9 ori mai multă proteină decât iaurtul, de 10 ori mai multă vitamina A decât morcovii, de 15 ori mai mult potasiu decât bananele, de 17 ori mai mult calciu decât laptele și de 25 de ori mai mult fier decât spanacul3.
Vă rugăm să rețineți că aceste informații sunt bazate pe cercetări științifice și pot varia în funcție de sursa de moringa și de metoda de preparare. Este întotdeauna o idee bună să consultați un profesionist în domeniul sănătății înainte de a face modificări majore în dieta dumneavoastră.
Ingrediente: moringa BIO pudra/pulbere din cultură ecologică.
Detalii Moringa pulbere, BIO 200g
Cantitate | 200 g |
Certificat | RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio) |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.