0747 095 032 Orar: L – V: 9:00 – 17:00
Transport gratuit la comenzi mai mari de 150 RON
|
|
|
|
Eridiarom – tratament diaree, nu constipa, 50 tablete
Loading...

Eridiarom – tratament diaree, nu constipa, 50 tablete

ERIDIAROM este un concentrat natural din fructe de (afin) din flora spontana, obtinut prin procedee originale care-i pastreaza principalele componente active, cu adaos de meritoza, amidon de porumb, lactoza, gelatina.

19,90 lei

Loading...

Descriere

ERIDIAROM – 50 TABLETE MASTICABILE – tratament diaree

ERIDIAROM este un concentrat natural din fructe de (afin) din flora spontana, obtinut prin procedee originale care-i pastreaza principalele componente active, cu adaos de meritoza, amidon de porumb, lactoza, gelatina.

ERIDIAROM este bogat in vitamine (C, provitamina A, PP, B1, B2, E), saruri minerale (K, Ca, P, S, Mg, Mn, Fe), principii naturale, antocianozide, fitoncide, taninuri, acizi vegetali (miristic, palmitic, chininic), pectine, polifenoli.

Prin compozitia lui complexa, ERIDIAROM reechilibreaza presiunea osmotica de la nivelul celulelor epiteliului mucoasei intestinale, normalizeaza peristaltismul si tranzitul intestinal, avand rol protector al mucoasei.

ERIDIAROM restabileste rezistenta si permeabilitatea capilara, intervine in tonifierea sistemului venos.

Prin continutul in flavonoide ERIDIAROM intervine in reglarea cardiovasculara.

Prin efectul activant asupra regenerarii purpurei retiniene, ERIDIAROM sensibilizeaza fotoreceptorii marind acuitatea vizuala.

Glicozidele delfinolului, mirtilina si neomirtilina continute de concentratul natural din fructe de Vaccinium myrtillus L. au actiune hipoglicemianta, ERIDIAROM avand efecte in protectia insulelor Langerhans si a pancreasului.

Eridiarom este un concentrat natural total obtinut din afine (Vaccinium myrtillus L.), culese din flora spontana a Muntilor Apuseni. Este realizat dupa procedee originale, care pastreaza principalele principii active ale afinelor, la care se adauga glucoza, amidon si lactoza, pentru tabletare. In compozitia Eridiarom-ului intalnim principii active de exceptie: antocianozide, vitamine, saruri minerale, fitoncide, acizi vegetali, pectine etc. Eridiarom este lipsit de toxicitate, nu creeaza dependenta si nu constipa.

Eridiarom micsoreaza peristaltismul intestinal, fara a constipa; este astringent al mucoasei gastro-intestinale, bacteriostatic, antiseptic, antihistaminic, antiparazitar si hipoglicemiant, etc.

Administrare Eridiarom:

– La copii sugari: 3-4 comprimate / zi in putin ceai;

– La adulti 6-9 comprimate / zi timp de 25 zile / luna;

– A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Servicii oferite gratuit:

  •  Consultanta pentru alegerea produselor potrivite si corecte nevoilor tale;
  • Recomandari nutritionale pe grupe de varste in pachet !

 

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Eridiarom – tratament diaree, nu constipa, 50 tablete”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *