0747 095 032 Orar: L – V: 9:00 – 17:00
Transport gratuit la comenzi mai mari de 150 RON
|
Transport și livrare

Orice comandă plasată prin intermediul site-ului www.sanoverde.ro are valoare contractuală. Sanoverde.ro livrează produsele pe întreg teritoriul României prin intermediul firmei de curierat DPD. Verificăm cu mare atenție fiecare comandă și ne asigurăm că aceasta corespunde cu comanda plasată de tine. Apoi, o împachetăm corespunzător pentru a ajunge în maximă siguranță la destinație.Cheltuielile de transport le suportă clientul, însă vor fi specificate pe pagina de comandă și în factura finală, afisată după plasarea comenzii sau în contul tău.

  • Taxe de transport

Costul transportului este de 20 lei pentru comenzile până în 150 lei.

Pentru comenzile peste 150 lei, transportul este GRATUIT.

  • Termen de livrare

Livrarea se va realiza în intervalul de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, exceptând zilele de Sâmbată și Duminică, precum și sărbătorile legale.

În cazul în care un produs este indisponibil, unul dintre operatorii noștri te va contacta și îți va comunica termenul de livrare al produsului dorit.

Costurile transportului pot fi modificate fără o notificare prealabilă, dar vor fi în orice moment afișate pe site-ul nostru.

Pot apărea eventuale întârzieri ale curierului dacă pe traseu apar probleme sau dacă zona de livrare este pe o rută exterioară zonei de acoperire a curierului. Îți recomandăm să consulți statusul coletului pe site-ul firmei de curierat sau să ne contactezi pentru detalii suplimentare.

Dacă te putem ajuta și cu alte informații, te rugăm să ne contactezi.